Plan of action part 6
Reporting and Presenting

September 26, 2022

Onderbouwing bij het maken van keuzes voor nieuwbouw of bij het vervangen van assets vragen om overzichtelijke rapportages. Maar ook het managen van het beheer en onderhoud heeft makkelijk te begrijpen tabellen, grafieken en kaarten nodig. 

Clarify is ontwikkeld vanuit deze vragen en geeft een keur aan mogelijkheden:

🔸 overzichten

🔸 grafieken

🔸 geografische beelden

Alles wat nodig is voor een duidelijke en overzichtelijke presentatie of rapportage.

Zo geeft het dashboard direct inzicht in de structuur en samenhang van de objecten, elementen en bouwdelen. In dit dashboard zie je ook direct welke risico’s op welke delen van toepassing zijn.

Vanuit het dashboard kun je direct doorklikken naar meer diepgaande en detailinformatie. Zoals de voor dit object geldende gebundelde risico’s, de levensduurkosten, het blokdiagram en de taakplannen.

Hoe gemakkelijk is het om grafisch en geografisch de relevante informatie tot je te krijgen. Beelden spreken vaak meer dan cijfers en/of teksten. Clarify biedt je alle mogelijkheden.

Grafisch onderbouwen om besluitvorming te vergemakkelijken. Immers iedereen kan een grafiek met financiële gevolgen in de tijd makkelijker lezen dan uitgebreide teksten met tabellen.

Het gemak van geografische risico-indicatie op een kaart met kleuren aangeduid. Clarify biedt ook de mogelijkheid verschillende asset-soorten te combineren zodat logisch combineren in het werk vergemakkelijkt wordt.

Risicomanagement vraagt om dergelijke rapportagemogelijkheden. Wij bieden ze met Clarify.

Om in het risicomanagement naast de bekende FMECA dieper te differentiëren biedt Clarify ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een Multi Criteria Analyse. Lees meer hierover in deel 7 van ons ‘Plan van Aanpak Risicomanagement’.

Back to the articles